Categorie├źn
Lifestyle

Wat ben ik blij met mijn voordeur

Eindelijk niet meer schuren en plamuren
Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik alleen een natte doek over de voordeur haal en ik klaar ben. Zoals ik al heb genoemd ben ik niet zo van het klussen. Onze nieuwe voordeur is gelukkig onderhoudsarm. Dat wil zeggen dat je het niet hoeft te schuren, plamuren en te schilderen. Even een natte doek en klaar. Gelukkig hebben de deuren tegenwoordig ook heel veel kleurkeuzes. Je hoeft zelf geen kwast te pakken maar de deur wordt in jouw gekozen kleur geleverd. Wat ben ik hier blij mee!

Wat ben ik blij met mijn voordeur
Een voordeur is toch een beetje een visitekaartje van jouw woning. Het is een van de eerste dingen die je bezoek ziet. Onze voordeur was eigenlijk niet echt een visitekaartje te noemen. De oude houten deur was aan het afbladderen. Er ontstonden scheuren in het hout en hij kierde echt enorm. Klussen is niet echt mijn ding dus om alweer de hele voordeur af te krabben en de schuren en te schilderen had ik niet zoveel zin. Gelukkig kwam daar onze uitkomst, een nieuwe voordeur.

Wat een veilig gevoel
Onze oude deur zat vol met verschillende opdek sloten en kettinkjes. Ten eerste is dit echt geen gezicht en je bent lang bezig voordat alles dicht zit. Met onze nieuwe voordeur draai ik de sleutel twee keer rond en er komen verschillende haken uit de binnenkant van de deur. Deze haken klemmen zich vast in het kozijn. Nu kan ik altijd de voordeur goed vergrendelen. Dit geef mij echt een veel zekerder gevoel als ik mijn woning verlaat. Daarnaast ben ik ook af van alles losse sloten op de deur.

Het is een stuk aangenamer in de hal
Onze hal was altijd tochtig in verband met de grote kieren van de houten deur. Sinds onze nieuwe voordeur er in zit is het echt een stuk aangenamer. Deze deur sluit zo goed af dat de hal een stuk minder koud is. Het dikker gordijn voor de deur is nu overbodig. Ik heb er geen moment spijt van  onze aankoop. Wat ben ik blij met onze nieuwe voordeur!

Bron: www.jouwinboedel.nl