Categorieën
Lifestyle

Een bruine kledingkast kopen

Wanneer je een kledingkast koopt denk je in het begin vooral aan alle praktische zaken. De kast moet genoeg opbergruimte hebben, over genoeg planken beschikken en al je hangers kwijt kunnen. Wellicht wil je nog een schoenenrek erin en moet de wasmand er netjes in opgeborgen worden. Het gaat natuurlijk niet alleen om het praktische van de kast, maar je wilt natuurlijk ook dat die mooi oogt. Een kast vult de ruimte en je zal er immers nog vaak tegenaan kijken. Een mooie kat in de kamer hebben staan? Kies dan voor een tijdloos bruine kast.

Is bruin niet ouderwets?
Vaak als er aan een bruine kast wordt gedacht, denkt men nog aan die oude buffetkasten van voor de jaren 80. Deze kasten waren van stevige, dikke, robuuste planken en hadden vaak dezelfde lichtbruine tint. Niks is echter minder waar! Bruine kledingkasten zijn er tegenwoordig in allerlei soorten, maten en kleuren. Tenminste verschillende kleuren bruin natuurlijk.

De moderne kledingkast is veel strakker en gestroomlijnder. Vaak zijn deze ook wat lichter doordat er nu eenmaal andere materialen gebruikt worden. Alleen al door de vormen ogen ze al geheel anders. De kasten passen hierdoor ook veel makkelijker in verschillende soorten interieurs. Ze zijn namelijk niet gebonden aan één enkele stijl.

Daarnaast zijn er ook ontzettend veel verschillende kleuren bruin beschikbaar. Van mega donker, tot bijna tegen het zwarte aan, naar superlichte tinten die bijna oranje lijken en daar tussenin. Als jij de kleur bruin kunt verzinnen, dan is er wel een kast in beschikbaar. Is er een kast in een bepaalde kleur niet direct beschikbaar? Dan is de kans groot dat je deze ook nog eens kunt laten samenstellen in jouw perfecte kleur bruin.

Bruin is toekomstbestendig
Bruine kasten komen door de jaren heen alsmaar weer terug. Soms verliezen ze een beetje momentum, maar verdwijnen doen ze nooit. Dit komt door de grote toepasbaarheid van deze kasten. Er is namelijk altijd wel plek voor een bruine kast.

De kleur bruin zal altijd meegaan, ongeacht hoe jij je interieur inricht. Het is toekomstbestendig doordat er altijd wel een trend zal ontstaan met bruint. Wellicht is de term ’tijdloos’ wel het beste geschikt voor de bruine kledingkast.

Op het moment dat een bruine kledingkast jarenlang meegaat, is het ook een goede investering. Hoe langer je de kast houd, hoe meer je eruit hebt weten te halen. Doordat bruin altijd mee kan, past het overal en kan het dus altijd mee. Koop dus nu nog een bruine kledingkast voor jouw kleding!

Bron: www.designlife.nl