Categorieƫn
uncategorized

De leukste woontrends van dit jaar!De technologie vliegt je tegenwoordig om de oren, dit betekent dat je 24 uur per dag geprikkeld bent en je bent altijd in de weer. Daarnaast leven we in een moderne tijd, en helaas loopt alles daarin altijd net even anders dan je gewend bent. Hierdoor hebben we vaak snel en sterk het verlangen naar rust en connectie. Dit zie je ook heel duidelijk terug in de nieuwste woontrends van de afgelopen tijd. Deze nemen we in dit artikel met je door.

Warmrood

We zien het steeds vaker dat klassieke elementen weer hun plek in de trends veroveren op het gebied van interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sierlijsten op de muur en allerlei mooie en oude schilderijen. Iets wat je hier ook vaak bij ziet is ronde vormen en warmrode tinten. Hiermee gaan rijke materiaal gepaard zoals satijn of bepaalde materialen van fluwelen stof. Op deze manier creƫer je binnenshuis echt een luxere sfeer, en het is ook nog eens goed voor een romantische inrichting van de kamer. Je maakt de kamer met bloemenprints exra chique. In combinatie met messing accessoires en zwarte accenten ben je goed bezig wanneer het aankomt op deze trend.

Groen in huis, je ziet het steeds vaker

We zien het steeds vaker, groen in huis, vooral de laatste jaren wint groen aan populariteit. Groen wordt namelijk ook vaak gekoppeld aan duurzaamheid en de natuur, de kleur groen roept daarom ook een hoop positieve gevoelend op. Iets wat we ook steeds vaker zien is een combinatie met blauwtinten en pastelkleuren. Ook in deze trend zijn zwarte accenten zeker geen overbodige luxe wanneer het aankomt op het afmaken van het interieur. Dit alles samen zorgt voor een ongelooflijk leuke en vernieuwende twist.

Bruin maakt zijn rentree in de trends

Bruin is bezig aan een comeback, bruin was het uiteraard helemaal een aantal jaren geleden. Op een gegeven moment is het helemaal uit de mode geraakt en zag je het langzamerhand verdwijnen. Tegenwoordig zie je het weer steeds meer terugkomen, niet enkel als trendkleur, maar ook in natuurlijke materialen.
We maken de keuze voor bruin uiteraard in ons meubilair, met relevante en lichte tinten als achtergrond. Dingen als een zandkleurige bank gecombineerd met sierkussen die donkerbruin gekleurd zijn. Wanneer je echt wilt gaan voor een down to earth sfeer binnenshuis, dan is bruin echt dat wat je zoekt. Het is veel mooier dan je denkt dat het is.