Categorieën
uncategorized

5 Tips om het thuis gezellig te houden met je partner


Thuis kan je het net zo leuk hebben als in een restaurant of bioscoop. Om de gezellligheid thuis in stand te houden hebben wij 5 tips!


1.Blijf koken

Het is misschien verleidelijk om juist nu dagelijks voor Thuisbezorgd te kiezen, maar samen koken zorgt voor een gevoel van verbondenheid. Verbreed je horizon door gerechten te kiezen uit andere culturen, die je anders nooit geproefd had. Als jullie het (wellicht na een aantal hilarische fouten) voor elkaar krijgen, zullen jullie trots op elkaar zijn. Houd je niet zo van koken? Verdiep je dan in drankjes! Cocktails, milkshakes en smoothies zijn een fijne aanvulling op je dag.

2.Kindervrije Netflixavond

Bioscopen worden overschat. Iedereen weet dat de popcorn in de bioscoop te duur is. Bovendien wordt er vaak door de film heen gepraat. Organiseer daarom een Netflixavond! Stuur de kinderen voor het gemak naar opa en oma. Maak in combinatie met tip 1 zelf snacks, en zorg ervoor dat er geen lichtbronnen zijn. Behalve natuurlijk een paar kaarsjes voor de gezellligheid.

3.Spelletjesavond

Organiseer thuis een bord- of kaartspelletjes toernooi met drie rondes! Degene die de minste rondes wint, mag de afwas doen. Aanraders hiervoor zijn Dark Stories, Cards Against Humanity en Exploding Kittens. Natuurlijk kan je het ook interessanter maken door er een game aan toe te voegen.

4.Sport samen

In deze situatie is het logisch dat je aankomt. Motiveer elkaar daarom thuis om sportoefeningen te doen. Zo blijf je fit! Laat je partner jou ‘coachen’. Of zet samen een gevorderde workout aan op ChromeCast. De workout kan bestaan uit krachttraining, maar ook dansen of vechtsporten voor beginners. Beloon elkaar als jullie klaar zijn bijvoorbeeld met tip 1. Zo moedigen jullie elkaar aan, en komen jullie samen nòg aantrekkelijker de quarantaine uit!

5.Doe een cursus

Is er iets wat jullie altijd hebben willen leren, maar hebben jullie hiervoor nooit de tijd gehad? Gebruik de tijd die je anders kwijt was geweest aan reizen voor online cursussen! Wie weet krijgen jullie hierdoor wel nieuwe skills die helpen bij jullie werk, of leren jullie een nieuwe taal!